Heippa kaikille!
Minun olisi tähän uuteen blogiini tarkoitus kirjoitella aina välillä omia ja koirani Ronjan kuulumisia sekä purkaa mieltäni fiktiivisten kirjoitusten muodossa. Blogin käytössä on vielä vähän opettelemista, mutta kyllä tämä tästä :)

Tänään on ollut aivan ihana päivä! Aurinko paistaa ja ulkona on todella lämmin. Ollaan oltu Ronjan kanssa koko päivä pihalla, Ronja variksia ja oravia jahtaamassa sekä tietenkin naapureita vahtaamassa. Naapureilla kun tuntuu olevan sellainen käsitys, että saisivat muka liikkua omilla pihoillaan ihan noin vain ilman erikseen anottua lupaa... Ronja on onneksi kuitenkin viimeinkin oppinut vähän hiljaisemman vahtimistavan ja tyytyykin nyt tuijottamaan hyytävästi aidan toiselle puolelle.
Minä sen sijaan olen yrittänyt saada kirjoiteltua koulutöitä alta pois. Sain kirjotettua puhtaaksi aineen englannin tunnille aiheesta Face to face with wildlife. Siitä tuli aika tunteellinen, oikeestaan vähän liiankin imelä ja romanttinen, mutta en jaksa uudestaankaan alkaa kirjoittaa, joten se saa nyt luvan kelvata :) Vielä olisi pari esseetä ja oppimistehtävää kirjotettavana, mutta taidan ihan suosiolla jättää niitä huomisellekin...

Käveltiin Ronjan kanssa Siwaan tänään. Vähän pelotti jättää kaunista neitokaista juoksunsa kanssa yksin kaupan eteen, mutta onneksi pystyin ikkunasta vahtimaan sen flirttailua ohi kulkevien kundien kanssa. Kaupasta hain kasvissoseen aineet, pitäisi tänä iltana vielä jaksaa tehdä sitä Ronjalle.
Harmittaa, ettei voi pitää Ronjaa pellolla vapaana, tänäänkin olisi ollut aivan mahtava kuvaussää. Pitää vain ootella juoksun loppumista ja sitä ennen tyydyttää kuvausinto piha-aitojen sisäpuolella. Ronja olisi pellolla kovasti halunnut jahdata kaiken maailman lintuja, omistajalla onneksi kuitenkin tiukka ote fleksistä, joten kaikki liikkuva säilytti henkensä :)

Eipä tässä muuta tällä kertaa, nyt on pakko palata koulutöiden ja Ronjan kasvissoseen ääreen...